Villa Augustus… ‘ook heel leuk in de winter’

Als je deze plek nog nooit bezocht hebt is het tijd om het op je lijstje te zetten!

De naam doet misschien vermoeden dat het alleen in augustus leuk is maar het tegendeel is waar. Ook in de herfst, winter en lente is het goed toeven op dit bijzondere plekje. De mogelijkheden bij Villa Augustus zijn groot! Je kan er ontbijten, lunchen, dineren, slapen, winkelen, met een groep samenkomen en zelfs een handje helpen in de moestuin. Alles wat uit de moestuin komt gebruiken de koks in de keuken. De grote, imposante, open keuken welteverstaan. De zaak is heel mooi, hoog, ruim en de open keuken is een niet alleen een eyecatcher maar ook heel gaaf om het keukenteam bezig te zien terwijl jij van je lekkernijen geniet.

Als je een mooi plekje hebt uitgezocht is het moeilijk om te kiezen tussen al dat lekkers, maar iets  delen is misschien een goede optie 🙂 Maak je er ook vooral niet te druk om, want alles is lekker.
En als je het echt lastig vind reserveer dan een high-tea; een hele tafel vol met hartige en zoete hapjes en potten vol thee! Omdat wij voor een speciale gelegenheid kwamen hebben we van tevoren een high-tea gereserveerd. Dit was echt een succes! Er was meer dan genoeg en moeders was blij 🙂
Andere keren zijn we er geweest voor lunch en diner en dit was beide keren ook echt een aanrader.
Dus als je iets te vieren hebt, of gewoon zin hebt in taart… dit is de plek waar alles kan.

Vergeet bij het weggaan niet even een kijkje te nemen in de ‘markt’. Struinen tussen de hebbe-dingen, kookboeken en lekkers om mee te nemen.

Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner.
Meer info over deze leuke plek vind je hier.

Villa Augustus
Oranjelaan 7
3311 DH Dordrecht

 

 

Plaats een reactie