Verrukkelijk Valencia

La màs Bonita

In maart van dit voorjaar hebben we Valencia bezocht. Wat een goeie keus was dat, echt een aanrader! Een mooie stad en zeker ook een knusse stad met kleine gezellige straatjes waar je je meteen op je gemak voelt. Ook zijn er veel mogelijkheden om je te vermaken, is er heel veel horeca en een prachtig park rondom de stad waar het, zeker op zondag, een gezellige drukke boel is.

Valencia ligt aan het strand en dus vonden wij het zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Op onze super-de-luxe fietsen richting het strand dus maar! Dat is heel goed te doen, een minuut of 20 op de fiets en je bent er.

La màs Bonita heeft verschillende vestigingen. Een ervan vind je aan het strand. Het is aan het het einde van de ‘boulevard’ dus dat is een prachtig stukje op de fiets langs het strand. Met aan het einde een mooie beloning 🙂

En dan ben je er… Heerlijk! Aan de voorkant zit een gezellig, niet al te groot terras. Als je je naar binnen loopt zie je eigenlijk meteen de vitrine met heel véél lekkers! Wanneer je door de zaak naar de achterkant loopt word je verrast door een groot en vooral lang terras. Hier zijn veel gezellige hoekjes gecreëerd om te zitten in de zon en schaduw.

Het leukste, en tegelijkertijd ook het moeilijkste, is om een taartje uit te kiezen. Ik zeg taartje maar kan beter TAART zeggen. Wat een stuk, zo groot & lekker! Dit in combinatie met een heerlijke bak koffie of versgeperst sapje… Smullen! Naast koffie en taart zagen wij ook overheerlijke lunchgerechtjes op de kaart.

La màs Bonita is een heel bijzonder plekje, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken als je en Valencia bent!

Meer info over deze leuke plek vind je hier.

* Valencia
* Maart 2017
* Koffie – Taart – Lunch

LMB Patacona
Paseo Marítimo, 11
46120 Alboraya · Valencia

Plaats een reactie