Ontbijt met uitzicht over Valparaíso

Oké eigenlijk is dit niet een restaurant maar een hostel. En toch willen we dit met jullie delen. Ga je naar Valparaíso? Ga dan zeker naar Costa Azul B&B!

Waarom?
Bij Costa Azul B&B voel je je onmiddellijk thuis. Het is een schattig kleinschalig hostel met een prachtig uitzicht over Valparaíso. Er zijn een paar kamers en er is een gezellige gemeenschappelijke ruimte en keuken waar je heerlijk kan relaxen of koken. Daarnaast serveren ze een overheerlijk ontbijt…..! Wij werden wakker en hoorde al iemand rommelen in de keuken en fruit persen. Toen we beneden kwamen werden we ontvangen door een mega vriendelijke jongen die chef ontbijt is (incl. chefmuts). Hij neemt zijn taak uiterst serieus en verrast ons met zijn lekkere ontbijt. Pancakes met dulce de leche en homemade kiwijam. Niet bepaald een gezond ontbijt. Maar chef ontbijt heeft ook zelfgemaakte granola met yoghurt en fruit op het menu staan. Smullen maar!
Er staat een gezellig Spaans muziekje op de achtergrond en je hebt een mooi uitzicht over de baai van Valpaíso terwijl je van je ontbijt geniet. Echte aanrader!!

Meer info over deze leuke plek vind je hier.

COSTA AZUL B&B
Pedro Aguirre Cerda 1079
Playa Ancha 2340000 Valparaiso
Valparaíso Chile

1 Comment

  • Ewout
    december 12, 2017 10:00 am

    Wauw!

    Veel plezier nog… En keep the foto’s comming!

Plaats een reactie