Quitapesares Bar

Quitapesares is één van de meest bijzondere tentjes in Villena. Gelegen in het oud historisch centrum op een verstopt pleintje is dit een ware ontdekking!

Vroeger, op de oude locatie, was er geen kaart en werden de gerechten je mondeling vertelt. Maar nu is er een heuse menukaart die bestaat uit overheerlijke tapas!

Zoals tostada’s met verschillende toppings (de roquefort met peer is een aanrader!), gevulde aubergine, quesedilla’s, hummus en de patatas bravas niet te vergeten.
Er zijn verschillende desserts te kiezen maar onze favoriet is met stip de ‘falso tiramisu’. Dit lijkt in de verste verte niet op tiramisu en daarom ‘falso’ 🙂
Het bestaat wel uit verschillende laagjes; zachte geweekte koekjes, dik geklopte gezoete room, heerlijke granola en exotisch fruit bovenop! Bestellen dus! Voor vegetarisch en veganistisch eten is er ook genoeg keus.
Leuke bijkomstigheid: voor een tientje kan je je buik vol hebben gegeten inclusief drankje.

Als decoratie is er altijd verschillende kunst van lokale kunstenaars tentoon gesteld. Als je nog een deuntje gitaar kan spelen, kan je deze van de muur halen en de zaak vullen met muziek.
Het is er vaak snel vol dus voor de zekerheid van een plekkie, kom op tijd! Rond 20 uur, half 9 zit je goed.

Door de vriendelijke mensen, het heerlijke eten, de prijs en de locatie is dit een echte goudmijn en kan niet worden overgeslagen als je in Villena bent.

Meer info over deze leuke plek vind je hier.

* Villena (provincie Alicante)
* zomer 2016 & 2017
* Lunch – Diner

Calle Empedrada, 6
03400 Villena

Plaats een reactie