Oase in noord Argentinië

Muna resto bar was tijdens onze reis echt een verademing! Wij reden met onze eigen huurauto door het noorden van Argentinië en hadden een overnachting geboekt in Cafayate. Dat bleek een heel schattig & mega klein dorpje. We waren aangekomen en geacclimatiseerd en toen kon er gegeten worden… maar waar?

Gelukkig wees de eigenaresse van het hostel waar we sliepen, ook erg leuk trouwens; Casa Arbol , ons op het barretje 1 deur verderop. Heerlijk, 3 stappen lopen en binnenkomen in een heel gemoedelijk tentje. Houtoven voor pizza’s werd aangemaakt, mooie lichtjes in de bomen en heel vriendelijke mensen.

Aangezien Lieke vrij ziek was, hebben we niet heel veel eten besteld. We hadden een goedgevulde wrap en zelfgemaakte citroenlimonade. Als je in de tuin zit ruik je de superlekkere luchtjes uit de pizza-oven komen. Dat belooft veel goeds. Er staan veel verschillende gerechten op de kaart zoals wraps, pizza, sushi en uiteraard empanada’s in alles smaken! En alles lekker goedkoop voor Argentijnse begrippen!
En wat ons voornamelijk erg aansprak was de vriendelijkheid van de mensen. Heel geduldig, wij kiezen altijd vrij langzaam…., en behulpzaam met het aanpassen van gerechten.

De tuin is echt een fijne plek om te zitten maar ook binnen is het goed toeven. Er is een bibliotheek en een open haard. Ook kan je er fietsen huren.

Wij waren er op een rustige tijd en hadden alle ruimte om een plekje uit te zoeken.

Mocht je op doorreis zijn in noord Argentinië, raden wij deze plek zeker aan om een hapje te eten of voor een borreltje later op de avond, waarna je zo je bed in kan rollen bij de buren! 😉

Meer info over deze leuke plek vind je hier.

* Cafayate, Argentinië 
* winter 2017
* Ontbijt – Lunch – Diner

Calle Calchaqui 70
Cafayate A4427AHB 
Argentinië
+54 2954 65-3160

Plaats een reactie