Kleurrijk barretje in een Argentijns hostel

Van plan om naar Argentinië te gaan? Of ben je daar op dit moment misschien? Iets ten noorden van Salta ligt het kleine plaatsje Humahuaca en daar vind je een uniek hostel met mega gezellige bar waar je ook nog eens lekker kan eten. Als je geluk hebt dan word je ook nog getrakteerd op een muzikaal optreden en waan je je echt in Argentijnse sferen!

Dit unieke plekje heet “La Puerta Verde” wat de groene deur betekent..wij hebben alleen de groene deur nooit gevonden…Maar dat terzijde!

Vlakbij de vallei van de 14-kleurige bergen vind in dit dorpje een heel kleurrijk hostel met bar en restaurant. Het is een kleine unieke plek en misschien nog wel kleurrijker dan de vallei van de 14-kleurige bergen! De eigenaren zijn heel vriendelijk en regelen regelmatig live optredens zodat je naar Argentijnse muziekoptredens kan luisteren tijdens het eten. Daarbij werd er toen wij er waren ook tussendoor veel uitgelegd over de totstandkoming van deze bijzondere Argentijnse nummers. Onder een genot van een drankje en heerlijk eten is het echt ultiem genieten!

Voor de liefhebber is er ook een locatie in Purmamarca!

La Puerta Verde

Avenida Belgrado 294
4630 Humahuaca

Plaats een reactie