Green food is good food bij Rucula

Bij Rucula is bijna alles op je bord van eigen tuin. Ze verbouwen de meeste groenten op een mooie plek vlakbij Cusco.

Eten bij Rucula is een aangename verrassing! Bij binnenkomst loop je meteen langs de keuken. Wij zagen direct iets wat we wilden bestellen! De zaak is niet heel groot en de bediening is heel vriendelijk. Ze kunnen niet perfect Engels, maar dat vonden wij juist erg leuk. Ook moesten wij natuurlijk nog flink oefenen met ons Spaans.

De kaart is precies goed. Niet te veel keus maar zoveel gerechten dat het toch nog lastig kiezen is. Dat alles op de kaart heerlijk klinkt maakt het er natuurlijk niet makkelijker op.

Wij hebben hier tijdens ons verblijf in Cusco meerdere keren gegeten. De prijs is heel schappelijk en zeker als je ziet wat je daarvoor krijgt en dit vergelijkt met de andere opties in Cusco.

We hebben in deze dagen onder andere de pizza met geitenkaas, de groentenlasagne, een pasta met rode biet en roomsaus, een salade en de ossenhaas besteld, En eerlijk… het was allemaal om te smullen.

Naast Rucula hebben ze ook nog een ander filiaal (dat was er overigens eerder dan dit restaurant). Dit heet Organika en heeft iets minder zitplaatsen dan Rucula. Hier hebben we ook gegeten en was ook heerlijk. We zijn teruggegaan naar Rucula omdat wij daar de sfeer echt heel leuk vonden.

Je hoort het al, ben je in Cusco, het is echt een aanrader!

Meer informatie vind je via hun website.

* Cusco, Peru
* januari 2018
* Diner

Calle Arnaud 266
Costado Inka
Cusco, Peru

Plaats een reactie